expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 22. kesäkuuta 2017

KUKKUU KUKKUU KESÄ!

Juhannus on jo ihan ovella. Viime viikolla uskalsin kantaa loputkin toppavaatteet varastoon. Vaikka eihän sitä tiedä olisiko niitä tarvinnut juhannuksenakin... Hyrr tänä aamuna oli ainakin niin kylmä! Ei voi kun ihmetellä tätä sään vaihtelua. Viime viikonloppuna saimme nauttia niin hellepäivästä kuin vesisateestakin. Olen kyllä viimein päässyt kesäfiilikseen kiinni, säästä huolimatta. Kasvihuoneessa kylmäneet taimet on vaihdettu uusiin, on grillattu ja syöty ulkona, lasten uima-allas täytetty vedellä ja kesäkukkia istutettu, ulkosaunaa lämmitetty ja avojaloin pihalla juostu. Kasvilavatkin saivat siemenet itämään ja en oikein malttaisi odottaa, että saan kipaista sieltä syötävää pöytään.

Loma alkaa ja kiire loppuu? Näinhän se ei aina mene, jos lomalle on jäänyt niitä tekemättömiä hommia. Ainakin näin ruuhkavuosien keskellä elävällä tekemättömien puuhien määrä on loputon ja siihen käytettävä aika rajallinen arjen keskellä. Lomallakin voimme suorittaa. Itse huokaisen tänään syvään ja aloitan pienen huilin. Tämä kesä on meillä poikkeuksellinen, koska ei ole mitään suunnitelmia. Ja eniten siksi ettei ole mitään rakennettavaa! Olemme 2008 vuodesta asti aina rakentaneet/korjanneet jotain kesäisin, mutta ei tänä vuonna. Tunne on vapauttava! Sen kummempia lomasuunnitelmiakaan emme ole tehneet, mennään sinne minne nenä näyttää :)






Viime viikonloppuna käytiin lasten kanssa kävelyllä metsässä. Ehkä parasta mitä lasten kanssa voi tehdä. Metsällä on itselleni rauhoittava vaikutus ja lapset keksivät siellä aina touhuja ja ihmettelemistä. Kinastelevat huomattavasti vähemmän :) Ensi viikolla on haaveissa olla metsässä ja vesillä enemmänkin. Nyt vaihde vapaalle, juhannus saa tulla!

                                                     Oikein ihanaa juhannuksen aikaa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti