expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 29. helmikuuta 2016

HEIPAT HELMIKUULLE

Helmikuu alkaa olla takana päin ja maaliskuu edessä. Se tietää tässä talossa paljon suunnitelmia, multaa ja siemeniä, kasvatusaikataulun laadintaa ja haaveita tulevasta kesästä. Maaliskuussa puutarhahöperöä nenääni jo vähän kutkuttaa, muistan mullan tuoksun ja kasvun ihmeet. Ensimmäiset siemenet pääsevät multaan ihan kohta ja haen talvetetut belargoniat varaston pimeydestä sisälle. Kevät alkaa saapua!

Olen hurahtanut vähän tuohon liitutaulutarraan, kun sitä löytyi rullan loppu kaapin periltä. Tällä kertaa maitotölkeistä syntyi linnunpönttöjä, liitutaulutarraa kylkeen ja aaltopahvista katto. Viime keväänä askarreltiin lasten kanssa hieman erilaisia pönttöjä, mutta nyt tuli tuommoisia.



Tänään käytiin pikavisiitillä ulkona ja aurinkolasit olivat tarpeen, sen verran häikäisi tuo ihana aurinko. Pikavisiitti siitä syystä, että täällä on osa mahataudin kourissa. Nyt oli sitten sen taudin vuoro. Yöks taudillle ja iso hymy auringolle. Auringolle joka saa siivouskierrokseni kattoon, jokainen nurkka, kaappi ja lista näyttää likaiselta auringon valossa! Tänään järjestyivät kodinhoitohuoneen kaapit :) ja taas yksi kassillinen verhoja, liinoja ja tyynynpäällisiä odottaa kirpparille pääsyä.

Hei hei helmikuu ja aurinkoista viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti