expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 15. joulukuuta 2015

DIY VERHOT

Verhoja on kaappi täynnä, mutta kun tympii. Kuulostaako yhtään tutulta? Lastenhuoneeseen olen tehnyt tässä talossa asuessamme muutamat verhot. Olisiko 3 verhot kuuden vuoden aikana. Tuunailen yleensä aina jostain entisistä verhoista/kankaista uusia. Yhden kankaan olen tainut ihan varta vasten ostaa poikien huoneen ikkunaa, mutta se merirosvoteema meni ohi ja jokin aika sitten sottailtiin poikien kanssa millaiset verhot nyt valittaisiin. Tällä kertaa tuunauksen uhriksi valikoitui vanha lakana johon painoin vuoria. Leikkasin ja ompelin verhon sopivaksi ja painettiin kuviot maalarinteipin ja kangasvärin avustukselle. Hyvä tuli!



Poikien huoneessa ei sen kummemmin joulukoristeita ole, eikä taida tullakaan. Tuo askartelemamme kuusimobile ikkunassa ja pieneen kasvihuoneeseen tehty joulumaa. Semmoinen oli viime talvenakin ja pojat tahtoivat tänä vuonna uuden. Siellä on sammalta, risuja yms. lumisprayllä kuorrutettuna ja sitten erikoinen lauma muovieläimiä seikkailemassa ja tietysti pieni patterilla toimiva valosarja tuomassa valoa pimeään. Toimii hyvin yövalona!

Itsellä kun on näköjään vapaailta iltasadun lukemisesta, niin keskittyisiköhän joulupalloihin :) Taidan lähteä autotalliin pallopussi kainalossa, katsotaan mitä siitä seuraa. Palaan kertomaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti